Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Vlasáková zvládá s o šest let mladším manželem, hercem Janem Dolanským, vychovávat čtyři děti a ještě si dokáže najít čas na sebe. V soukromí se moc nelíčí, ale ráda se o sebe stará.

"Čas na sebe mám, třeba teď děti hlídá můj muž, je to ideální chlap," řekla Super.cz Lenka Vlasáková na akci, kde se nechala hýčkat profesionály. Na akci přišla zcela nenalíčená a odešla s dokonalým make-upem.

"Myslím, že spíš jsem případ, co častokrát vyrazí bez řasenky. Moc se nelíčím. To je parketa spíš nejstarší dcery. Je jí osmnáct, šminky už mi nekrade, ty už má dávno svoje," vysvětluje Vlasáková, která stále se všemi čtyřmi dětmi bydlí pod jednou střechou.

S nejstarší dcerou mají prý skvělý vztah a jsou z nich parťačky. Dokonce spolu vyráží i nakupovat oblečení a pak si ho střídají. Mám u dcery velké štěstí, že máme podobný vkus na oblečení, zařizování domu, bytu. Ona mě v mém vkusu podporuje a já ji také. Navzájem si oblečení půjčujeme. Nakupujeme většinou společně, baví nás jít dohromady. Už je po pubertě. Mám vedle sebe dospělou, inteligentní, nadanou dceru a jsem nadšená, že ji mám takhle nablízku," dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám