Hlavní obsah
Článek

Věřili byste tomu? Už téměř 18 % Čechů přešlo na domácí výrobu perlivé vody a limonády. Zbavili se nesmyslné dřiny spojené s taháním těžkých balíků balených vod a ulehčili matičce Zemi od tun a tun plastového odpadu. Pokud patříte mezi 82 % zbývajících Čechů, kteří zatím s přechodem na domácí bublinky váhají, poskytneme vám níže další pádný důvod, proč to udělat. A bude to důvod vpravdě revoluční.

Domácí limonáda rychle a levně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka LIMO BAR vznikla s cílem změnit způsob, jakým připravujeme nápoje. Unikátní technologie použité v našich domácích výrobnících sody šetří čas, peníze a dělají domácí výrobu sody a limonády výrazně komfortnější. Technologie FSS například zabraňuje plýtvaní CO2 během sycení, tím šetří vaše peníze a stará se navíc o vaši 100% bezpečnost. Technologie Turbo zase dovoluje z jediné bombičky CO2 vyrobit až 135 litrů perlivé vody a technologie BBT vám zase umožní regulovat velikost bublinek a intenzitu perlivosti výsledného nápoje.

Dobrou limonádu dělá kvalitní sirup

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Domácí limonádu vyrobíte tak, že do nasycené čerstvé vody přidáte sirup. Speciální řada SODA sirupů od značky LIMO BAR se od ostatních sirupů na trhu odlišuje zejména vysokým procentem ovocné složky. Ovocné sirupy LIMO BAR totiž obsahují minimálně 33 % kvalitního ovoce a žádná umělá barviva. I proto mají přírodní barvu a hlavně přirozenou ovocnou chuť. Populární sirup cola, sirup energy drink nebo například sirup dětská cola se zase mohou pochlubit nízkou energetickou hodnotou.

AKCE: LIMO BAR bombička CO₂ s certifikátem TÜV za 149 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bombičky CO2 značky LIMO BAR jsou 100% bezpečné a plně kompatibilní i s výrobníky sody konkurenční značky Sodastream. Certifikace TÜV dává záruku kvality a bezpečnosti, podloženou 150letou tradicí uznávané německé certifikační společností TÜV SÜD. Výměnu bombiček provádí autorizovaní partneři značky LIMO BAR, nyní za akční cenu 149 Kč. Bombičky vyměňujte v síti elektroprodejen Okay, Alza.cz, Expert či Orion nebo u našich regionálních partnerů. Jejich seznam najdete na webu www.limobar.cz.

EDGE představuje zcela nový pohled na domácí výrobníky sody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve spolupráci s držitelem několika cen Red Dot, designérem Petrem Novague, vznikl výrobník charakteristický svými čistými liniemi. LIMO BAR EDGE vás osvobodí od zbytečností a zavede rychle k cíli, to znamená k osvěžující perlivé vodě či vynikající domácí limonádě. Díky technologii Click&Fix v mžiku upevníte láhev, v druhém kroku nasytíte vodu přesně podle své chuti, zmáčknete dekompresní tlačítko, uvolníte láhev a máte hotovo. Dopřejte si nejvyšší komfort s výrobníkem sody LIMO BAR EDGE.

Další články

Načítám