Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejde sice o grandslamy ani o tak veliké peníze, ale přesto každá z osmičky nejlepších tenistek světa touží toto klání vyhrát. Turnaj mistryň je ale i o tom, jak okouzlující dovedou tenistky mimo kurty být. Jejich půvaby šlo obdivovat a objektivně zhodnotit během sobotního úvodního ceremoniálu a pózování s trofejí v Singapuru. Chybět nemohla ani Ruska Maria Šarapovová, nekorunovaná královna krásy mezi tenistkami. Ovšem tentokrát by si pomyslnou šerpu té nejpůvabnější zasloužila bývalá jednička v žebříčku WTA Ana Ivanovićová.

Šestadvacetiletá Srbka nechala svou útlou postavu s výškou 184 centimetrů vyniknout v jednoduchých černých minišatech. Nebylo pochyb, že Ivanovićová může směle konkurovat profesionálním modelkám stejně jako ještě o čtyři centimetry vyšší Šarapopová, která si občas od tenisového kurtu odběhne natočit nějakou tu reklamu.

A zatímco obávaná Serena Williams mezi ostatními zazářila jako slunce, naše Petra Kvitová byla zase jako jediná z dam originální sázkou na černé neprůsvitné punčochy, které připomínaly spíš kalhoty. Bílé šaty s holými rameni jí navrhla Klára Nademlýnská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám