Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí přes padesát, žije bez partnera a chce adoptovat dítě. Šance na úspěch by u 'běžné smrtelnice' nevypadaly příliš reálně, ale nechme se překvapit, třeba nakonec zpěvačka Susan Boyle (53) dostane příležitost stát se matkou. Po dítěti prý velmi touží.

Hvězda britské pěvecké soutěže cítí, že by tím nějakému dítěti mohla pomoci a především mu dát spoustu lásky. Susan si ale dobře uvědomuje, že podmínky pro uskutečnění adopce jí nehrají do karet: „Mám na rozdávání tolik lásky. Chci adoptovat dítě, které toho moc nemá. Uvidíme, jak se k tomu postaví sociální služba, ale já bych byla šťastná. Vím, že je mi přes padesát a jsem svobodná. Lidé se domnívají, že to nemyslím vážně a spíš se smějí,“ uvedla Boyle pro skotský Sunday Mail s tím, že se nejedná o žádný momentální nápad, ale že tento krok zvažuje už rok.

Kromě zmiňovaných překážek je tu ještě zpěvaččin Aspergerův syndrom, tedy porucha sociálního chování, která jí byla diagnostikována před necelým rokem. Projevuje se například problémy s navazováním vztahů s druhými lidmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám