Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) je ve čtrnáctém týdnu očekávání, má za sebou tedy třetinu ze čtyřicetitýdenního těhotenství. Druhorozený potomek se má narodit v dubnu 2015 a manželka britského korunního prince Williama (41) stále ještě bojuje s ranními nevolnostmi. Její stav se ale výrazně zlepšil a brzy se začne objevovat na veřejnosti.

Kate se má v úterý připojit k manželovi a přivítat singapurského prezidenta Tonyho Tana na čtyřdenní návštěvě Spojeného království. Bude to její první oficiální vystoupení po více než dvou měsících. Potvrdil to mluvčí Kensingtonského paláce, který také vyzradil, kdy se druhorozený potomek narodí.

Vévodkyně přitom teď trávila hodně času u matky v Bucklebury. Carole Middleton jí pomáhala s péčí o ročního prince George, jenž usedne po otci Williamovi na britský trůn.

Lékaři také upřesnili to, čím Kate Middleton trpí, hyperemesis gravidarum podle nich není obyčejná ranní nevolnost. „Je to chronické a oslabující onemocnění, které může trpícím přivodit zvracení až třicetkrát za den,“ uvedla Caitlin Dean v rozhovoru pro Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám