Hlavní obsah
Článek

O tomhle chlapci zřejmě v budoucnosti ještě hodně uslyšíme. Jmenuje se Michal Horák a písničky, které zpívá, si sám i skládá. S kytarou, foukací harmonikou, stage pianem a nově i heligonkou objíždí republiku a do světa nedávno vypustil svůj první oficiální klip k písničce Mezinárodní.

Už při prvním poslechu se neubráníte srovnání s Tomášem Klusem. Toho koneckonců sám Michal svého času označil za svůj vzor a měl tu čest dělat mu předskokana na čtyřech koncertech jeho turné Ani si nesedejte. Michalovy songy si můžete poslechnout na jeho profilu na Bandzone a hlasovat pro něj aktuálně můžete i v anketě Hvězda internetu.

Talent mladého písničkáře zaujal porotu hned v několika soutěžích. Je například vítězem Czechtalentu 2013 nebo soutěže Česko zpívá, kde v porotě nadchnul šansoniérku Renatu Drössler. „Po mém výstupu se mě zeptala, zda bych na jejích recitálech občas nechtěl hostovat. Nadšeně jsem přijal a od té doby jsme v kontaktu,“ přiznal Super.cz nadějný zpěvák, který Renatu i obsadil do svého nového klipu a už tento týden zapěje pražskému publiku. Jako hosta Renaty jej budete moci živě slyšet už tento pátek 24. října v pražské Salmovské literární kavárně.

Reklama

Další články

Načítám