Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok se mluví tom, že krásnou moderátorku Michaela Ochotskou (39) požádal její přítel, slovenský boháč Adrian Pituch o ruku. Ona však nenosí zásnubní prstýnek. A brání se i úvahám o dítěti. S partnerem je přitom už dva roky a jak sama tvrdí, jsou spokojení. V čem je tedy háček? Vypadá to, že vztah postihla krize a někteří pochybovači říkají, že už spolu vůbec nejsou. Nahrává tomu i to, že byla Míša přistižena s tenistou Radkem Štěpánkem na večeři zrovna v den, kdy jeho žena Nicole Vaidišová měla narozeniny.

Míša se v poslední době nikde moc neobjevuje. "Věnuji se zdokonalování své moderátorské práce. Chodím na různé hodiny rétoriky nebo logopedie. Práci v modelingu odmítám a hereckou příležitost jsem dlouho nedostala," mrzí Míšu. Ta dorazila do Karlových Varů nejen kvůli společenskému životu, ale chtěla prozkoumat i místní wellness.

"Na péči o tělo si potrpím. Minimálně jednou za tři týdny chodím na masáž, miluji všechny možné procedury. Jsem schopná strávit půl dne ve wellnessu, jsem schopná hodinu v kuse plavat. Pak se přesunu do relaxační zóny a třeba si čtu," popsala svůj ideálně strávený den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám