Hlavní obsah
Článek

Psal se rok 2006 a Mariah Carey (54) triumfovala v celoamerickém klání o nejkrásnější nohy šoubyznysu. Je tak pochopitelné, že vedle hrudníku jsou to právě pěkně tvarované dolní končetiny, co Mariah i po čtyřicítce odhaluje na koncertních pódiích. Pro své aktuální turné po Asii a Oceánii The Elusive Chanteuse Show si však nechala ušít několik kostýmů, které jejím ženským liniím zbytečně ubírají na atraktivitě.

Mariah zbožňuje všechno lesklé a blyštivé, a tak nikoho nepřekvapí, že béžový model je posetý flitry a kamínky. Na pódium budiž, ale o pár centimetrů delší sukně by mu prospěla, stejně jako střídmější rozparek u černých asymetrických šatů s hlubokým výstřihem. Carey tím ale rozhodně odpoutává pozornost od svých chabějších hlasových výkonů.

Aby zpěvačka dokázala, jak je nad věcí po rozchodu s moderátorem a komikem Nickem Cannonem, kdekoli se objeví, je samý úsměv. Podle jejich blízkých jde ale o nefalšovanou rozvodovou bitvu. A zatímco Carey se o soukromí bavit nechce, Cannon poprvé promluvil: „Přeji jí jen to nejlepší. Jsme v neustálém kontaktu. Naše dvojčata si vedou skvěle. Jsou teď na výletě s maminkou, na turné, takže si užívají fajn chvíle,“ prozradil o ‚idylickém‘ rozvodu po šesti letech manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám