Hlavní obsah
Článek

Říká se, že hezké holky to mají vždycky jednodušší. To ale neplatí ve všech životních situacích. Své o tom ví Michaela Doubravová. Herečka a zpěvačka, známá z muzikálů i ze seriálu Ulice, má neblahé zkušenosti s úchylem.

„Jednou mě pán sledoval v metru. Evidentně šel za mnou a pozoroval mě,“ zavzpomínala Míša na nepříjemnou situaci, kterou vyřešila tím, že se cíleně dala do řeči na zastávce s cizím chlapcem a předstírala, že je to její známý. „Ten pán vyšel ze schodů z metra, a když viděl, že nejsem sama, spráskl naštvaně rukama a šel zase zpátky. To jsem se zachránila, když jsem se začala bavit s tím klukem,“ prozradila nám herečka.

S Míšou jsme si povídali zrovna ve chvíli, když byla se svými dalšími kolegy na návštěvě střelnice, kde si zkoušela střelbu z různých zbraní. Tato neblahá zkušenost s úchylem ji nepřesvědčila k tomu, aby sama začala uvažovat o tom, že si pořídí zbraň. Prostředek určený k obraně ale už vlastní. „Nosím v kabelce pepřový sprej,“ uvedla Doubravová, která se zároveň chystá i na kurz sebeobrany. Teď už by se měla pochybná individua vyhýbat Míše Doubravové obloukem.

Reklama

Další články

Načítám