Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Postava jak z hollywoodského filmu pro vás nemusí být už jen sci-fi představou. Ke krásnému tělu se můžete dopracovat za pomoci green coffe, tzv. zelené kávy, která se stala naprostým hitem a láme prodejní rekordy. Celebrity jako Demi Moore, Katy Perry či Jennifer Lopez na ni nedají dopustit a dopřávají si ji ve značné míře, aby udržely svoji postavu stále dokonalou. Využijte i vy mocné síly green coffe a získejte postavu, o kterou by se přetahovali nejen hollywoodští kameramani. Získejte díky green coffee postavu, na kterou budete hrdí a zkuste žít jako pravá celebrita.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Demi Moore, Katy Perry a Jennifer Lopez, pro které je dokonalá postava nutností. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Green Coffee plus koupíte v akční ceně za 299 Kč, běžná cena 599 Kč!

Okouzlete muže plným výstřihem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena chce mít krásné, pevné a plné poprsí. Pro svůj sen se nemusíte svěřovat rovnou do rukou plastických chirurgů. Plné ženské tvary si můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů, díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Unikátní směs čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění a nárůst prsní tkáně. Díky této akční nabídce získáte k Bustinu rovněž pleťovou masku na dekolt s 24karátovým zlatem jako dárek. Maska podpoří tvorbu kolagenu v pokožce, zlepší její elasticitu a vyhladí vrásky. Akční Bustin můžete zakoupit za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč, běžná cena Bustinu je 1199 Kč.

Uhrančivě svůdný pohled, ze kterého mrazí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zarudlý pohled či unavené oči nejsou svůdné a rozhodně nikoho neokouzlí. Udělejte tomu přítrž! Oči jsou díky působení ultrafialového záření ohroženy působením volných radikálů. S rychlým řešením přichází přípravek Lutein, který jako antioxidant patří do stejné rodiny prospěšných látek jako betakaroten a funguje i jako účinná prevence šedého zákalu a snižuje jeho riziko až o 66 %. Dopřejte očím to nejlepší a při pořízení Luteinu získáte pleťovou diamantovou masku na oči zdarma jako dárek. Vašim očím se navrátí skrytá jiskra a váš pohled bude opět nezapomenutelný! Sadu můžete koupit za 299 Kč, běžná cena Luteinu činí 699 Kč!

Mládněte v přímém přenosu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kyselina hyaluronová je označovaná za elixír mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Pořiďte si ji co nejdříve a získejte jako dárek pleťovou masku s výtažkem z granátového jablka a ovčí placenty jako dárek. Své pleti dodáte potřebnou ochranu a živiny pro její regeneraci a boj s vráskami. Pořídíte za akční cenu 299 Kč, běžná cena kyseliny hyaluronové odpovídá 699 Kč.

V jednoduchosti je krása! Dostaňte se s chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste koktejlový typ? Nebo jste pouze odpůrce polykání tablet? Green Coffe plus Shake se skvělými hubnoucími účinky je ideální volbou právě pro vás! Zařaďte si do svého jídelníčku čokoládový koktejl Green Coffee a sledujte, jak kila padají dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Další články

Načítám