Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) si po nedávném rozchodu se Selenou Gomez (31) zase užívá mládeneckého života. A rozhodně netroškaří. V pátek v noci si po párty v jednom z nočních klubů odvezl do svého apartmánu v Beverly Hills hned pětici spoře oděných děvčat.

Sličná partička poslušně počkala u silnice, než k nim zpěvák dorazí ve svém černém terénním Caddilacu Escalade. Ten si těžkou hlavu z naštvané ex evidentně nedělá. Selena mu totiž po provalení jeho tajných večeří s Kendall Jenner během týdne módy v Paříži dala sbohem a přestala jej sledovat na sociálních sítích.

Je jasné, že v Justinovi se mísí láska k Seleně s potřebou užívat si i s jinými dívkami. Hormony jej nakonec pokaždé svedou na scestí. Přestože Bieber sliboval Gomez, že omezí vymetání nočních klubů a zaměří se více na hudbu, aby ji získal zpět, po příjezdu do Los Angeles dělá pravý opak. Paparazzi to navíc Seleně opět hezky zdokumentovali...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám