Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, která sama sebe přezdívá Frenchy, momentálně už několik týdnů šokuje turisty v americkém Malibu.

Bývalá hvězda filmů pro dospělé se nechává fotit v růžových, velmi úsporných plavečkách, na místních plážích.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby tato téměř čtyřicetiletá po slávě prahnoucí francouzská nestyda neustále všem neukazovala své příšerné silikony. Tentokrát sice plastikové vnady schovala do originálního horního dílu pidi plavek, ale i tak kvůli chlípnému naparování před objektivem fotoaparátu vyhnala turisty z pláže.

Zatímco Frenchy provokoje nahotou Američany, v Británii mají konečně aspoň na chvilku pokoj. Blonďatá silikonka totiž po neúspěšném angažmá v Big Brotherovi nechtěla dopustit, aby na ni televizní národ zapomněl a svlékala se jako o život v londýnských parcích.

Turisté navštěvující slavný Hyde Park pak jen kroutili hlavami nad tím, jakou šílenou atrakci si pro ně Londýňané připravili. A to Frenchy jistě ještě nevyčerpala celý svůj nápaditý repertoár...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám