Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Maurerová se zúčastnila akce, kde se známé tváře nechávaly krásně nalíčit. A poslechla pokynů, takže do obchodního centra, kde se odpolední setkání odehrávalo, dorazila nenalíčená. "Byla by to zbytečná práce a ani jsem nechtěla poslouchat, že jsem namalovaná špatně a nechávat se odličovat," vysvětlila.

Jinak prý ale úplně bez make-upu mezi lidi nechodí. "Nikdy nevynechám aspoň řasenku a lesk, i když ten si někdy půjčuju od své malé dcery Magdalénky," smála se herečka, která sama vychovává dvojčata, tak se má co ohánět, ale na vzhled rozhodně nerezignovala. Přemýšlí nejen o barvách šminek, ale i o tom, jak bude působit v outfitech. V poslední době si oblíbila oranžovou, která jí rozzáří tvář, i když se špatně vyspala.

Tak jako před nástupem vizážistky, ji prý lze vidět jen hodně brzy po ránu. Po tomhle prohlášení jsme se z Míši pokusili dostat, zda ji tedy takhle vídá její partner, pokud tedy nějakého má. "Pokud jde o muže, vidí mě takhle ráno můj syn a pak tatínkové, kteří vodí děti do školky," mlžila Maurerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám