Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Benešová je mámou na plný úvazek, ale i ve čtyřiceti letech si vyzkoušela, jaké by to bylo, kdyby ji čekalo další těhotenství. To jí ovšem hrozí jen ve Vinařích.

Rodičovské povinnosti už má Lucie splněné, ale podle tvůrců seriálu by jí to jako mamince slušelo i dnes. Před kamerou se tak objevila s těhotenským testem, který jí oznámil novinku, která pro ni nebyla až tak radostná. „Do p*dele, ten hňup mě opravdu zbouchnul!“ žasla Lucie ve Vinařích.

V seriálu z jihomoravského prostředí se ovšem odehrává tragikomická zápletka, která tuto událost doprovází. Ve stejnou chvíli, kdy si seriálová Hedvika dělá těhotenský test, se její partner na klinice dozví, že je neplodný. Toto sdělení jej překvapivě potěší a vše nasvědčuje tomu, že v oplodnění Hedviky má prsty někdo jiný... Překvapivou reakci Lucie Benešové najdete jako ochutnávku z příštích Vinařů na videu.

Známá herečka má s Filipem Blažkem sedmnáctiletého syna Luciána. S manželem Tomášem Matonohou vychovávají osmiletého Štěpána, dvouletou Laru i osvojeno patnáctiletou Sáru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám