Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli je s některými českými zpěvačkami opravdu legrace a nejdou ani daleko pro ostřejší slůvko, rozhodně to jsou Martina Pártlová (44) a Linda Finková. Obě blondýny si umí udělat švandu i samy ze sebe a netrvají na tom, že jim to musí za každých okolností slušet.

Takže když se staly modelkami na kosmetickém veletrhu, využily toho, že místní vizážista jim nabídl, že jim místo krásného čumáčku může vytvořit make-up filmových hvězd. Ale ne z romantické komedie, ale z hororu.

"Chtěla bych, aby to vypadalo, že mi dal někdo do držky, nejlíp pěstí do nosu," přála si Martina Pártlová. S jizvami ve tváři už má ale zkušenosti i z reálu. "Bylo mi sedm, chtěla jsem si pohladit vlčáka a on mi skoro ukousl nos. Měla jsem spoustu stehů a toho psa pak utratili," vyprávěla Super.cz.

Linda Finková měla přání obdobné. "Chci vypadat, jako bych sebou ožralá pořádně třískla," vyjevila jej. "To je tak hnusný, že si to nechám na sobě, až půjdu pro kluka do školky. A pak i na zpívání do studia," byla nadšená konečným výtvorem. "V Krysařovi mi sice na pódiu taky tekla krev, ale rozhodně to nebylo takhle pěkné," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám