Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýnský podnik Chiltern Firehouse si může na svůj hvězdný seznam hostů připsat další jméno, které se zde bude obzvlášť vyjímat. Hollywoodský veterán Kevin Costner, jenž v lednu oslaví šedesátku, byl doprovázen svou ženou Christine Baumgartner. Manželé se nejspíš přijeli podívat, proč je kolem tohoto místa takového povyku a pravidelně sem dochází například pařmenka na slovo vzatá Kate Moss.

Filmový Robin Hood a především Frank Farmer, osobní strážce Whitney Houston ze stejnojmenného snímku z roku 1992, jde s dobou. Nechal si narůst vousy, které si pečlivě upravuje, a módní je rovněž jeho účes s vystříhanými boky. A zatímco manželka zvolila usedlou kombinaci černých kalhot a dlouhého šedého svetru, Kevin oslnil dámské osazenstvo v dobře padnoucích riflích, černé košili a parádní vestičce.

Režisér a rovněž hlavní hvězda oscarového Tance s vlky, kterého nyní můžete vidět ve sportovním dramatu Draft Day, je se současnou manželkou, modelkou a návrhářkou kabelek, ženatý od roku 2004. Mají spolu tři děti - sedmiletého Caydena, pětiletého Hayese a čtyřletou Grace. Ale v předešlých vztazích Costner počal ještě čtyři další potomky. Se svou bývalou spolužačkou Cindy Silvou má třicetiletou Anne, o dva roky mladší Lily a šestadvacetiletého syna Josepha. Z krátkého vztahu s Bridget Rooney pak v roce 1996 vzešel ještě syn Liam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám