Hlavní obsah
Článek

Lev Bežik věří, že nechtěná erekce vyvolaná mimovolnými stimuly trápí na veřejnosti většinu mužů. Aspoň těch mladých. Jim tak nabízí speciální spodní prádlo, které dokáže zamaskovat i tu nadprůměrnou erekci. Funguje jako spodní prádlo spandex, které silně stahuje a formuje tělo.

„Nikdo se nedozví o vaší tajné touze,“ inzeruje Bežik své prádlo. A hodit se můžou především gayům v homofobním Rusku. Jakýkoli projev náklonnosti ke stejnému pohlaví je tam nejen trestán zákony, ale také pěstmi běžných Rusů, kteří se k homofobii hrdě hlásí.

Speciální kapsa v přední části je vyplněna polyuretanem, který zajistí dostatek prostoru pro erekci, ale zvenčí ji formuje tak, že vlastně není vidět. Spodní prádlo je prý vhodné i pod plavky.

„Každý muž se někdy dostal do této trapné situace, kdy se vzrušil na veřejném místě, a tím se kompromitoval. Byl jsem vyzván, abych navrhl nový produkt, který pomůže zvládnout podobné situace. Tento výsledek umožní nositeli užít si své vzrušení bez ostudy,“ uvedl v prohlášení tisku autor nápadu Lev Bežik.

Reklama

Další články

Načítám