Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ptáte se: „Co by mě asi tak mohlo překvapit?“ Myslíte si, že jste už všechny podprsenky vyzkoušela, ve střizích se vyznáte a víte, co vám sluší. My vás ale přesto zkusíme překvapit něčím, co jste zaručeně ještě nevyzkoušela. Podívejte se!

Podprsenko, podprsenko, jaká tajemství skrýváš?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka od svého vzniku prošla neuvěřitelnými proměnami a nyní se vybrané modely pyšní nespočtem vychytávek, které byly vynalezeny s jasným účelem – zjednodušit ženám život a zpříjemnit nošení spodního prádla. Děkujte vědcům a jejich technologiím, díky kterým vám nyní můžeme představit hned čtyři revoluční modely podprsenek.

SPACER: Podprsenka, která konečně dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen v létě ženy bojují s nepříjemným pocením pod spodním prádlem. Zvláště umělé materiály nenabízí téměř žádnou prodyšnost a způsobují nevzhledné skvrny od potu. Řekněte pocení sbohem! Stejně tak se můžete rozloučit s proznačujícími se švy a škrtícím střihem. Stačí obléknout hladkou podprsenku SPACER, která je vyrobena ze speciálního dvouvrstvého materiálu. Podprsenka tak odvádí vlhkost pryč od těla a navíc se bezchybně přizpůsobí vašim křivkám.

Hightech materiál nepatří jen do sci-fi!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se spojí věda a módní návrháři, svět se nestačí divit. Podprsenky z hightech materiálu jsou pak extrémně prodyšné, příjemné na dotek a neuvěřitelně lehké. Flexicup u tohoto modelu nabízí dokonalé držení i velkých prsou a společně s širokými stabilními ramínky tvoří kombinaci, kterou si zamilují nejen obdařenější ženy. Navíc se díky bezešvému střihu bezvadně hodí pod přiléhavé oblečení!

To nejlepší ze všech střihů podprsenek v jednom? Ano!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý střih podprsenky se hodí pro jinou příležitost a pro jinou velikost prsou. Co když vám ale řekneme, že je na trhu podprsenka, která v sobě kombinuje všechny známé střihy a perfektně tak sedne každé ženě? Podprsenka Chamomile má košíček složený ze tří částí, které kombinují výhody všech střihů a vykouzlí tak dokonale tvarovaný dekolt opravdu každé ženě. Přesvědčte se na vlastní kůži!

Unikátní modelované vlákno: Materiál, který si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká podprsenka v barvě červeného vína skrývá mnohem více, než se na první pohled může zdát. Modelované vlákno vyrobené z přírodního materiálu zajistí perfektní padnutí podprsenky a navíc nabízí konečně volnost pohybu. Pohodlný a na dotek příjemný materiál splyne s vašimi křivkami a vy se budete konečně cítit svobodně!

Další články

Načítám