Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tříletá Harper Beckham má všechny předpoklady k tomu být jednou veliká parádnice. První záchvěvy ‚holčičích záležitostí‘ se u ní projevují už nyní. Kromě dlouhých vlásků přišly na řadu i nalakované nehty na rukou. A jaká jiná barvička by to mohla vyhrát než svítivě růžová...

Cestování s malými dětmi je pokaždé náročné. Délka letu z Londýna do Los Angeles nejspíš přesáhla čas uléhání malé Harper a unavené dítko pomalu mamince Victorii Beckham (50) usínalo v náručí, když ještě s devítiletým Cruzem a o tři roky starším Romeem procházeli příletovou halou. Není se co divit, vždyť v letadle strávili dvanáct hodin. Nejstarší syn Brooklyn do USA nedorazil ani s jedním z rodičů. David Beckham totiž přiletěl sám do L.A. o několik hodin dříve.

Victoria přelétá mezi těmito dvěma městy často převážně kvůli své práci, nedávno byla navíc jmenována mezinárodní ambasadorkou dobré vůle Organizace spojených národů a zařadila se tak po bok Angeliny Jolie, Leonarda DiCapria či Emmy Watson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám