Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na filmovém plátně nebo televizní obrazovce je to krásná princezna, ve skutečnosti ale vypadá jako holka od vedle. Půvabná brunetka Veronika Kubařová totiž chodí zásadně nenalíčená a sama přiznává, že ji lidé nepoznávají. Z toho, že je relativně známou herečkou, nemá vůbec žádné výhody.

"Jednou se mi stalo, že mne poznala prodavačka v pekařství a chtěla, abych se jí podepsala na tácek. Ale nedala mi zadarmo ani rohlík. Stane se, že mne lidé osloví s tím, že určitě musím být z Brna, nebo mne osloví Moniko, Lenko či Kláro. Jsem jim něčím povědomá, ale netuší, odkud mne znají," svěřila Super.cz mladá herečka.

"Nadstandardem k práci herečky je to, že vás zvou na různé akce, kde se potkáte se známými, můžete si dát nějakou dobrůtku, dostanete dáreček a třeba dneska nás i krásně nalíčili, takže mne možná někdo pozná, když odtud pojedu domů metrem. Jinak si mne nikdo nevšimne právě ani v MHD. Zvlášť lidé v Praze. Lidi jen koukají před sebe a nesledují, kdo je vedle nich," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám