Hlavní obsah
Článek

Herečku a moderátorku Danielu Šinkorovou (51) jsme ještě nikdy neviděli nenalíčenou, a tak jsme na ni byli zvědaví, protože jsme dostali pozvánku na akci, kam měly známé tváře přijít bez šminek, aby se na nich mohli vyřádit vizážisté známé francouzské kosmetiky. Ale chyba lávky. Na rozdíl od ostatních dam přišla Danka v kompletním make-upu.

"Kdybyste si zpětně pustili celý seriál Gympl, tak byste mne tak viděli. Jelikož jsem hrála týranou ženu, tak jsem byla na place buď úplně nenalíčená, anebo mne ještě zošklivili a namalovali mi třeba kruhy pod očima anebo nějakou modřinu. Tam jste si mě mohli nenalíčené užít dostatečně," myslí si Daniela.

"V soukromí se nelíčím, když jdu se smetím anebo pleju zahradu. Nelíčím se ani na dovolené, tam si užiju nezájmu a anonymity, navíc jsem pořád v moři, tak by se to ani nevyplatilo. Nosím jen zahuštěné řasy a jinak nic," vysvětlila.

"Nenamalovanou mne ani lidé nepoznají. Myslí si, že jsem o hodně mladší. A to ani kolegové, kteří kolem mne projdou a ani mě nepozdraví. Dokonce mě nepoznal ani režisér, když jsem takhle přišla. Ptal se mne, kdo jsem a co tam dělám, a když jsem řekla, že jdu hrát, byl dost překvapený," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám