Hlavní obsah
Článek

Herečka Klára Issová (44) působila na úvodním večeru karlovarského filmového festivalu opuštěně. Ale stačilo pár dní, společnost kamarádů a je pořádně bujná. Super.cz získal fotografie ze soukromého večírku, kam neměla přístup bulvární média. Co se tedy dělo, můžeme jen tušit. Ale polibek na ústa, který krásná Klára dostala od prezidenta festivalu Jiřího Bartošky, byl tedy skutečně pořádný.

V Karlových Varech koncertovala oblíbená kapela Nightwork, která má momentálně publicity až po krk. Díky vztahu jejího zpěváka Vojtěcha Dyka (38) s herečkou Tatianou Vilhelmovou, jsou chlapci probíráni v médiích během pár měsíců více, než by chtěli.

Na koncertě šílely nadšené fanynky z Vojty, který zde byl bez doprovodu své partnerky. Oslavovaly se i narozeniny. Podle našich informací šlo o předčasnou párty k narozeninám herce Jiřího Macháčka, který by měl slavit narozeniny až 6. července. V podobném termínu se narodil i syn prezidenta festivalu Jiřího Bartošky Janek, který sem dorazil se svojí přítelkyní. Kapela tak k běžnému repertoáru přidala ještě píseň Happy Birthday.

Reklama

Další články

Načítám