Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už loni to Monika Absolonová (47) natřela svým kolegyním na koncertu Královny popu, když oblékla úchvatné transparentní koktejlky od Elieho Saaba. Během letošního ročníku nesoucího podtitul Pocta legendám svou pověst nejlépe oblékané české zpěvačky jen potvrdila.

Na jevišti strávila Absolonová nejvíc času ze všech zpěvaček, zazpívala celkem pět písní, a proto se objevila celkem ve třech outfitech. Nejdříve oblékla rudé koktejlky s tulipánovitou sukní od španělské módní značky Second Sking. Pro srdcovou píseň „Co zbývá nám“ pro ni její dvorní stylista Filip Vaněk vybral velmi odvážný model od zpěvaččiny oblíbené návrhářky Taťány Kovaříkové. Odvážně řešené šaty z transparentního tylu zcela odhalovaly černé dvoudílné plavky skládající se z černé podprsenky a stejně barevných kalhotek s vyvýšeným pasem. Když se v tomto modelu objevila Absolonová na jevišti Hudebního divadla Karlín, tak většina mužů strnula v úžasu.

Zpěvaččiným posledním modelem byly šaty z nové kolekce pro podzim a zimu mladého návrháře Michaela Kováčika. Tyto šaty byly rovněž černé, ale svým střihem s odhaleným ramenem naprosto odlišné od předchozího modelu.

K těmto třem modelům měla Absolonová obutí značky Jimmy Choo a Giorgio Armani.

Zpěvačka má nejen výhodu lichotivé postavy, a může si dovolit nosit klidně model z přehlídky, který je určený jen pro hubené modelky, ale obklopuje se lidmi, kteří jí v módě pomáhají.

Reklama

Další články

Načítám