Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Budková nebyla jediná, která před pár dny fotila v tureckém letovisku Tekirova. Další českou krasavicí, která se objeví v kalendáři Show Face 2014, byla Lucie Smatanová (38).

„Focení bylo bezvadné, opravdu zábava, měla jsem okolo sebe tým skvělých lidí, s některými se známe už pár let, proto byla atmosféra uvolněná a užili jsme si to, myslím, všichni," svěřila se se svými dojmy z focení 1. Vicemiss České republiky pro rok 2009.

Je pravda, že sado-maso obleček Budkové byl velmi odvážný, dlužno ale dodat, že outfit Smatanové, který vytvořily návrhářky Dominika Jankovičová a Renata Trenčanská, byl ještě o několik stupňů odvážnější. „Je pravda, že overal byl odvážnější. Bylo třeba při každém pohybu hlídat výstřih a také udržet balanc na podpatcích," říká Smatanová, které dělala velký problém chůze v terénu. „Mezi stromky to nebylo jednoduché. Podpatky se stále bořily do hlíny a museli mě chytat, ale i tak to byla zábava."

Reklama

Další články

Načítám