Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Snoop Dogg (42) se úplně zbytečně rozkmotřil s kolegyní Iggy Azaleou (24), když o ní prostřednictvím fotografie na sociální síti prohlásil, že bez make-upu vypadá jako nehezký muž. Spor odstartoval ve chvíli, kdy proslulý zastánce marihuany na sociální síti sdílel s více než třemi a půl milióny svých následovatelů nelichotivou fotografii mladíka s copánky, kterou opatřil komentářem: „Iggy Azalea bez make-upu“. Snoopy si asi zase jednou dal až moc tlustý ‚brko‘...

Slovní válku nakonec rozehrála i Iggy, když si na Twitter napsala: „Mrzí mě, že jsi takovej vůl bez jakéhokoli důvodu.“ Později ale svůj status smazala. Rapper nevynechal ještě pár uštěpačných poznámek na zpěvačku, načež její přítel Nick Young reagoval slovy, že Snoop Dogg nejspíš prochází krizí středního věku.

Ve středu večer se ale rapper odhodlal ke smířlivému kroku, když natočil video, na kterém se kaje. Říká na něm, že už stačilo škodolibosti, omluvil se a slíbil, že už se to nebude opakovat.

Uražená nezůstala ani Azalea a na sociální síti reagovala: „Vážím si tvé omluvy, Snoop Doggu,“ a pokračovala dalším statusem: „Nechce to už být, lidi. Je čas zaměřit se na pozitivní věci, není prostor zaobírat se tím špatným.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám