Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O alkoholismu Ivety Bartošové (†48), která se nyní snaží dát dopořádku v Itálii, vycházejí najevo další šokující skutečnosti! Super.cz hovořil s jejím bývalým manažerem Martinem Wolfem (48), který nám popsal, čeho všeho je Bartošová schopná, aby se dostala k pití a nikdo to na ní nepoznal.

Wolf Super.cz přiznal, že Bartošová skutečně byla pod parou jak při zpívání na narozeninách Óčka, tak při natáčení podzimní Adela show. Tyhle dva incidenty připravily organizátory o zbytky důvěry a houfně začali odhlašovat vystoupení. Při cestě na Adela show, v které vyprávěla o Jiřím Pomeje jako o skříni, prý vypila půl litru vodky. "Iveta na zadním sedadle cestou na akci předstírala, že spí. Pak jsem ale ve voze našel dvě prázdné placatky. Když vylezla z auta, už byla v příšerném stavu. Měla hodinu a půl na líčení před samotným natáčením. Ani to však nepomohlo," vzpomíná Wolf.

Jindy zase zpívala úplně zřízená na zkoušce muzikálu Děti ráje. "Byla to ostuda. Drželi jsme se s Jirkou Pomeje za hlavu. Klátila se příšerně u zábradlí. Byla to hrůza. Po Ivetině výstupu jsem se jí ptal, kde sehnala pití. Nevinně se na mě usmála a řekla mi, že nikdo o ničem neví, protože v obchodě koupila dárkový koš za tři tisíce, ve kterém byla láhev vodky," tvrdí bývalý manažer Bartošové. Iveta prý měla finty, aby lidé nepoznali, že si přihnula tvrdého alkoholu. "Šlo o fernet s mlékem. Mléko váže alkohol a ten pak z dechu není cítit. Alkoholici svoji potíž kryjí také za gin s tonikem, ten má podobný účinek jako mléko," vysvětluje exmanažer Ivety.

"Někdy jsem jí láhev koupil raději sám, protože to bylo často lepší, než kdyby si ji šla pořídit sama. A proč jsem od ní neodešel? Nemá nikoho a já doufal, že když budu u ní, podaří se mi její pití alespoň nějakým způsobem řídit a eliminovat. Nakonec jsem z toho sám skončil na psychiatrii. To byla ta poslední tečka a důvod k odchodu," uzavírá Wolf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám