Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální hvězdička Courtney Stodden (29), jež na sebe upozornila před čtyřmi lety sňatkem s o 26 let starším hercem Dougem Hutchisonem, si v úterý vyzkoušela chůzi po mole. Na přehlídce Mister Triple X ale byla pouhým hostem, přesto si před začátkem show vychutnala svých pár vteřin slávy, když se začala nakrucovat před fotografy. Blesky skutečně začaly cvakat jako zběsilé, nikdo totiž nechtěl přijít o zaručeně nejhlubší výstřih celé přehlídky.

Courtney do budovy Taglyan Cultural Complex v Hollywoodu, kde se přehlídka konala, zavítala v úzkých šatech hadího vzoru, a jak už u ní bývá zvykem, do hlavní role obsadila svoje balóny. Ty si útlounká blondýna po letitém nošení silně vycpaných podprsenek nechala před více než rokem zvětšit na velikost čtyři. Jenže s implantáty má co dělat její kůže, na kterou chtě nechtě působí zemská přitažlivost.

Se znovunalezenou láskou Hutchisonem, s nímž se po neúspěšném lovu mezi postaršími milionáři dala v létě znovu dohromady, se však Courtney na akci neukázala. Vzala s sebou totiž svoji matku Kristu Keller, která jí kdysi dovolila, aby si herce vzala už v šestnácti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám