Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli to takhle půjde dál, bude to mít s modelingovou dráhou pěkně nahnuté. Čtyřiatřicetiletá Kelly Brook se začala pomalu zaoblovat už během vztahu s modelem a bývalým vojákem Davidem McIntoshem, což bylo s ohledem na jeho posilovací obsesi už samo o sobě překvapující. A jak je vidět, váha u ní nejspíš pořád plíživě stoupá.

Rodilá Londýňanka tráví poslední týdny v USA, kde připravuje nový televizní pořad. Můžete ji tak nyní potkat v ulicích Kalifornie. Ve středu například vyrazila na nákupy do prominentní hollywoodské čtvrti Melrose Place. Zatímco rafinovaně střižené šaty obvykle nějaké ty drobné nedostatky skryjí, strečové džíny už tak milosrdné k jejím kyprým bokům nejsou. Už ani sandálky na vysokých jehlách modelčinu siluetu nedovedou prodloužit natolik, aby si kil navíc šlo nevšimnout.

Po nedávném rozchodu se snoubencem McIntoshem, který si už údajně za Kelly našel náhradu v podobě jiné modelky Metishy Schaefer, údajně Brook znovu začala psát svému expříteli, hvězdě skotské rugbyové ligy Thomu Evansovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám