Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Síla léčivých kamenů a krystalů se projevuje zejména ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Nemusí to tak ale být vždy, často stačí pouze zesílit jejich energii kombinací s čistým krystalem křišťálu, a můžete si tak bez obav vybrat právě takovou léčivou sílu, jakou zrovna potřebujete.

Posílení organismu proti nachlazení a virům pro Štíry, Střelce a Býky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ametyst je považován za jeden z nejsilnějších kamenů určených na ochranu. Posiluje váš organismus a podporuje imunitní systém tak, abyste zůstali zdraví během podzimních chřipkových epidemií. Ametystová merkaba navíc pomůže ve stresových situacích a při přepracovanosti. Koupit ho můžete jen za 99 korun.

Rychlejší regenerace po náročných dnech pro Ryby, Lvy a Panny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Olivín je znám pro silné uklidňující účinky. Uzdravuje a regeneruje tkáně a pomáhá při obnovení vitality po delších nemocech. Posiluje metabolizmus a blahodárně působí na pleť. Prospěje obzvláště nadcházejícím maminkám v těchto znameních, protože snižuje porodní bolesti, napomáhá hojení strií a působí proti bolesti zad. Nošený na zápěstí navíc dodává nositeli odvahy a rozhodnosti v pracovním životě.

Malachitový amulet pročistí Býkům a Lvům okolí od toxinů a patogenů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tomuto temně zelenému minerálu jsou přisuzovány čistící vlastnosti. Z okolí svého nositele odstraňuje patogeny a látky, které by mu mohly škodit. Navíc podporuje schopnost vstřebávání informací a aktivizuje pozorovací schopnosti lovce. Ve svém okolí tak bude moci snáze vysledovat složité jevy a porozumět komplikované procesy. Po práci vám navíc pomůže ke snazšímu uvolnění od stresu.

Náramek pomáhající pročištění organizmu a naplnění energií pro Vodnáře, Blížence a Kozorohy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi mocný náramek kombinuje síly sedmi magických minerálů. Ve vašem organizmu odstraní toxiny a volné radikály, jež mohou jinak negativně a dlouhodobě působit na vaše zdraví. V kombinaci s citrínem a ametystem budou navíc posilovat uvolněnou mysl a odstraní pocit únavy vznikající při dlouhodobé práci s počítačem. Karneol také pohlcuje negativní elektromagnetické záření z monitorů.

Zdroj motivace a kámen hojnosti. Berani, Lvi a Štíři, vsaďte na rubín

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rubín by měla mít po ruce hlavně zmíněná znamení. Tento drahý kámen silně působí na jejich motivaci, dokáže nasměrovat k realistickým cílům a navíc je jedním z kamenů hojnosti, čímž pomáhá udržet bohatství a nadšení stát se dynamickým vůdcem. Navíc podporuje čištění krve od toxinů, které přijímáte v potravě.

Další články

Načítám