Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes půl hodiny po půlnoci přistál na Letišti Václava Havla soukromý tryskáč se zpěvačkou Larou Fabian. Zpěvačka přicestovala do Čech z Litvy, aby zde dnes a v pátek vystoupila.

Podle organizátorů akce je světová hvězda velmi nenáročná a skromná. Vypátrali jsme, že má ale přece jen několik nezvyklých požadavků. Na celé turné s sebou bere svého učitele zpěvu, aby se s ním vždy před koncertem pořádně rozezpívala. Její hlasový guru je ale nemocný a nemohl s ní do Prahy přicestovat. První starostí zpěvačky tedy bylo, jaké je v Praze na hotelu i přímo v zákulisí sálu internetové připojení, aby se s ním mohla spojit přes Skype. „Lara Fabian bude se svým učitelem na dálku. Znamená to, že se na celý koncert velmi důkladně připravuje, protože některé písně jsou velmi hlasově náročné."

Před samotným koncertem bude zpěvačka jíst pouze dušenou zeleninu na páře a šťavnaté kuře. Kanadská diva miluje italskou kuchyni, a tak požádala svůj management o to, aby jí zajistil rezervaci v nějaké vyhlášené pražské restauraci.

Na obou pražských koncertech Lary Fabian zazní její největší hity, jako jsou Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Podle neověřených informací Fabian nastudovala také jednu píseň v češtině. Jestli ji ale skutečně na pódiu Fóra Karlín zazpívá, zatím není jisté. Dá se očekávat, že Fabian zazpívá celý koncert, nebo aspoň jeho část bez mikrofonu, jak je jejím dobrým zvykem. Důkladná příprava s učitelem hlasu by tomu nasvědčovala.

Související témata:
Lektoři

Reklama

Další články

Načítám