Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Expřítelkyně Filipa Renče (58) Jarmila Tabačková, která se známým režisérem žila skoro pět let, ukázala tříměsíční dceru Viktorii. Jen pár měsíců po rozchodu s Renčem se dala dohromady s nynějším partnerem, podnikatelem Ivo Ulichem a nedlouho na to otěhotněla. "Dcera má příjmení po svém otci bez koncovky. Jmenuje se Viktorie Ulich. Zní to fajn, ne?," řekla Super.cz Jarmila v Karlových Varech na lázeňské kolonádě, kam v pondělí s přítelem a dcerou z Prahy dorazili.

"Absolutně toho nelituju. Jsem šťastná. Jsem stále s dcerou a do práce se nehrnu," prozradila Super.cz. "Jsem na mateřské a nějaký čas určitě pracovat ještě nebudu. Jsem máma na plný úvazek," upřesnila Jarmila, která pracuje jako produkční v Hudebním divadle v Karlíně.

Jarmila přezdívaná Jerry má zpět svou krásnou štíhlou postavičku. A jako většina maminek tvrdí, že kila šla dolů sama kojením. Vypadá nádherně. "V těhotenství jsem přibrala šílených 22 kilogramů. Jsem tři měsíce po porodu a mám dole pětadvacet kilo. Možná je to i tím, že jsem v těhotenství pravidelně cvičila až do devátého měsíce. A taky kojením. Mám prostě ještě o tři kila méně," dodala Jerry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám