Hlavní obsah
Článek

Když Super.cz uveřejnil článek o sestře Ivety Bartošové (†48) Ivaně, která se nečekaně s matkou a bratrem Lumírem objevila na úterních Královnách popu, nepozvanému vdovci Josefu Rychtářovi (65) to nedalo a ostře zareagoval. Do dvojčete své zesnulé exmanželky se pustil tak nevybíravě, až z toho mrazí!

Super.cz připomenul, že Ivana má podobná gesta i grimasy jako její slavnější sestra a také názor mnoha lidí z hudební branže, že hlasově na tom byla vždy líp (jen prý možná neměla takové charizma jako Iveta). A to se Rychtáře dotklo tak, že se do Ivany nehorázně pustil.

„Nedá mi to, abych nereagoval na váš článek. Zaprvé: Ivana má do podoby Ivetky daleko jako koza k mule. Zadruhé: pokud by na tom byla hlasově lépe jak Ivetka, pak by zpívala, ale vzhledem k tomu, že tomu tak nebylo a není, pracuje u benzínové pumpy,“ opřel se posměšně Rychtář do zpěvačky známé jako Viana Bartošová (aby si fanoušci nepletli její iniciály se sestřinými).

Zapomíná ale na to (ani to nemůže vědět, po boku Ivety byl směšně krátkou část jejího života), že Ivana byla vždy ta méně průbojná a nikdy nechtěla sestře šlapat po štěstí. A i nyní se ke zpěvu nechce vrátit ze strachu, že by ji snad někdo mohl nařknout z toho, že parazituje na slávě mrtvé sestry.

Tohle byla zkrátka rána vypálená hodně od boku…

Reklama

Další články

Načítám