Hlavní obsah
Článek

Chystáte se organizovat domácí party a nevíte, jak na to? Rádi vám poradíme. Ať už party pořádáte pro kohokoliv z vašich blízkých, kamarádů, kolegů nebo známých, udělejte si večírek přesně podle svých představ. Základem je zvolit dobré místo, vhodnou hudební kulisu, připravit jídlo a vybrat proklatě dobré pití.

Metaxa party balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte, jak rozzářit vaši domácí party, může vám skvěle pomoci párty balení od Metaxy. Obsahuje totiž láhev pětihvězdičkové Metaxy a k tomu 6 unikátních pohárků Sunball, se kterými si díky světelným efektům po kontaktu s tekutinou užijete nejen nejzářivější párty, ale i pěknou dávku romantiky.

Metaxa Partyhaus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešíte problém, kde uspořádat domácí party, protože vám připadá, že váš byt na to nestačí nebo se vám prostě nechce uklízet nepořádek? Nezoufejte. Právě vy můžete vyzkoušet unikátní Metaxa Partyhaus, kontejner proměněný v pohodlný obývák, který promění vaše sny o domácí party ve skutečnost. Na 33m2 najdete plný bar, lednici naplněnou vždy čerstvými dobrotami k zakousnutí, skvělé stereo, playlisty nabité tou nejlepší party muzikou, populární stolní hry, nechybí samozřejmě ani WC a koupelna. V Metaxa Partyhausu se nemusíte bát zabouchnout dveře a utéct okolnímu světu, protože místnost je plně klimatizována – v létě vám uvnitř nebude vedro a v zimě zima.

Barmanská show u vás doma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud přece jen chystáte domácí party ve vašem hnízdečku, můžete využít skvělé Metaxa barmany Tomáše Toku a Tomáše Kubíčka – profíky, kteří za vámi přijedou kamkoliv po České republice. S sebou si vezmou celý Metaxa bar a dostatečnou zásobu Metaxy a koktejlových ingrediencí pro 10 lidí. Na večírku vám namíchají až deset koktejlů dle libosti. Kromě toho předvedou profesionální barmanskou show a naučí vás barmanské minimum. Samozřejmě pokud budete chtít.

Originální drink z originálních skleniček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud patříte mezi milovníky Metaxy určitě oceníte možnost připít si 5* Metaxou z originální sklenice Helios. Není náhodou, že pouze za okraj této sklenice je možné umístit svítící pohárek Sunball, který spustí zábavný rituál. V setu obdržíte 6 kusů originálních sklenic Helios, se kterými bude každá domácí party tou nejzářivější.

Pijete 5* Metaxu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pijete 5* Metaxu a často přemýšlíte o tom, jak chutnají další hvězdy? Máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte Metaxu 12* - dokonalý produkt z řady Metaxa Stars. Stvořil ji současný Metaxa Master Costas Raptis jako svou poctu zakladateli značky. Po 12 letech zrání v sudech z limousinského dubu je výsledkem ušlechtilý nápoj, který se dá bez rozpaků kvalitou přirovnat k vybraným koňakům. Momentálně ji seženete v akci s unikátními ručně vyráběnými čokoládovými pralinkami s příchutí Metaxy.

Další články

Načítám