Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Až příště Eva Pilarová (†80) potká Karla Gotta (†80) – a že se ti dva vídají až nezvykle často – čeká největší hvězdu českého šoubyznysu pořádná sprška výčitek. Asi nejdřív bude zírat, co se děje. Nebo spíš dělo. Pilarová nám totiž práskla na Gotta věc, kterou mu prý nemůže odpustit!

„Představte si, on se mi nikdy nedvořil. To mu musím vytknout,“ neudržela už smích královna českého swingu. Je stejně ale až k neuvěření, že by Mistr ženu, která pracovně trávila po jeho boku ve společných začátcích řadu let, nikdy nezkusil sbalit. Ale je to prý tak.

Právě Gott přiměl zpěvačku, aby se dala na profesionální dráhu. „Viděla jsem ho v kavárně, jak krásně zpívá, a říkala jsem si, proč se v té Praze vlastně nestanu zpěvačkou. Tak jsem do toho šla,“ tvrdí Pilarová. Kdyby tehdy tušila, že ještě za mnoho desetiletí bude zpívat na špici a vyprodávat sály!

„Tehdy pro nás byl každý, komu bylo nad padesát, vlastně po smrti,“ chichotala se na křtu cédéčka Evergreen: Opravdové hvězdy, opravdové hity k nadcházejícímu turné, na němž Pilarová, Štědrý, Zíma, Filipovská a další nestoři české hudby v tříhodinovém programu budou na místech napříč celou republikou bavit zjara svoje fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám