Hlavní obsah
Článek

Sex shopy po celém světě se už teď připravují na nápor, který je čeká v únoru příštího roku. Do kin se totiž chystá filmová adaptace bestselleru Padesát odstínů šedi, který rozpoutal sexuální revoluci i u čtenářek, které dosud dávaly přednost knihám o vaření.

Dámy, které se v ložnicích spíše než sexu věnují četbě brakové literatury, už odpočítávají dny, kdy uvidí film, v němž ožijí hrdinové z jejich oblíbeného románu. Jamie Dornan alias sadistický pan Grey a Dakota Johnson jako jeho poslušná milenka teď v okolí kanadského Vancouveru natočily dodatečné záběry, které se ve filmu plném erotických scén objeví. Na nich se hlavní postavy v lese oddávají líbaní, což bude nejspíš jen předehrou k jejich brutálním radovánkám.

Perverzní kniha vzbudila mezi čtenářkami obrovskou vlnu nadšení, a bylo jen otázkou času, kdy se Padesát odstínů šedi objeví v kinech. Producenti doufají, že film naváže na popularitu románové trilogie, ale jeho úspěch je relativní. Řada fanynek totiž kontroverzní knihu ukrývá doma pod polštářem a fiktivní erotické dobrodružství si raději vychutná v soukromí, než před plným kinosálem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám