Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou koncertu Královny popu se měla stát sice jiná zpěvačka, která letos slaví padesát let na scéně, ale obrovskou pozornost na sebe svým výkonem strhla Ilona Csáková (53). I když je zpěvačka matkou a své rodičovské povinnosti upřednostňuje před kariérou, tak zpívala jako bohyně.

Naprosto famózní byl například její nástup na scénu, kdy svůj hit Malý vůz zpívala nejdřív v angličtině, poté přešla do českého textu a píseň s originálním názvem I Will Follow Him zakončila opět v původní anglické verzi. Ilona opět předvedla, že jí swingová a gospelová poloha velmi sluší.

Co ale zpěvačce slušelo o něco méně, byla její garderoba. Zkusíme přivřít oko nad tím, že v prvních rudých koktejlkách působila dost sevřeně. Když ale vyšla na jeviště ve svém druhém outfitu, jemuž dominovalo sako v pánském stylu v prodloužené délce suplující kabát, vypadalo to, jako by zpěvačka dorazila na koncert strojem času přímo z osmdesátých let.

Je škoda, že se o Csákovou nestará nějaký schopný stylista. Neznamená to, že když má plnoštíhlá zpěvačka nějaké to kilo navíc, tak jí to nemůže slušet. Například v tmavých pouzdrových šatech či citlivě řešených bandážovaných mini by se její křivky jistě zkrotily.

Reklama

Další články

Načítám