Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Léta se vyhýbala médiím, měla až panický strach z toho, že by si snad někdo mohl myslet, že se snaží přiživit na slávě své populárnější sestřičky Ivety Bartošové (†48). Ivana Bartošová v úterý proto všechny překvapila, když se s matkou Svatavou, bratrem Lumírem a jeho rodinou na pozvání Jarka Šimka rozhodla dorazit na Královny popu, v jejichž rámci byla vzpomínková sekce na jejich známou příbuznou. A i když si změnila barvu vlasů a nepatrně přibrala, stejně neměla šanci schovat se v davu. Všichni ji poznali!

Tak podobná totiž Ivetě je. Má stejný vystrašený výraz jako Iveta (ostatně byla prý překvapená, že ji někdo fotí, což však zcela logicky měla předpokládat, když jde na novináři a veřejností tak sledovanou akci), dělá i podobné grimasy, když přemýšlí nebo ji něco trápí. I kdyby chtěla, sestru nezapře.

Ivana před lety s Ivetou vystupovala. Aby neměly stejné iniciály, nechala si říkat Viana. Jenže Iveta nějak nezvládala překousnout, že její dvojče je na tom prostě hlasově líp, a tak jí dávala tak málo prostoru, až ji prý z programu úplně vystrnadila. Ivana, která nikdy nebyla průbojná, se raději odstěhovala do zahraničí, aby ségře nepřekážela v kariéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám