Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pětadvacetiletou Zoë Kravitz musí být rodiče právem hrdí. Prosazovat se začíná nejen v hudbě se svojí kapelou Lolawolf, ale především v herectví. A navíc je na ni radost pohledět...

Její nejnovější snímky na sociálních sítích byly pořízeny během pobytu v Austrálii, kam odjela dělat předskokanku na koncerty Miley Cyrus při jejím turné Bangerz. V nabitém programu si ale přesto dokázala najít chvilku na odpočinek, k němuž si vybrala pláže na Byron Bay v Novém Jižním Walesu.

Filmový debut si Zoë vyzkoušela už v roce 2007 v úspěšném snímku Mé druhé já s Jodie Foster a krátce nato se podílela na Koření života s Catherine Zeta-Jones. Účinkovala také v seriálu Californication. Jejím nejnovějším počinem je akční snímek Divergence s Kate Winslet. Zoë tak podědila talent od obou rodičů. Hudba jí je blízká díky otci, rockerovi Lennymu Kravitzovi, a herecké vlohy jí dala do vínku matka Lisa Bonet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám