Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se z ní samotné stala velká hudební hvězda, přezdívalo se jí druhá Rihanna. Pak ale přišly hity Hot Right Now, R.I.P. a How We Do (Party) a Rita Ora (33) už žádné přirovnávání ke slavnější kolegyni nepotřebovala...

Rita se narodila v kosovské metropoli Priština, ale už v jednom roce se s rodiči stěhovala do Londýna. A zatímco maminka se živila jako psycholožka, tatínek vlastnil hospodu. Zpívat začala Ora už jako holčička a někdy také vystupovala pro štamgasty v tátově podniku. Její první větší zkušenost se datuje do roku 2007, kdy se podílela s Craigem Davidem na jeho písní Awkward a o rok později na známější Where’s Your Love. V té době jí bylo sedmnáct.

Zlom nastal s rokem 2010, kdy si jejího potenciálu všiml Jay-Z, kterému se objevila v písni Young Forever. Rapper jí následně vzal pod svá ochranná křídla a zpěvačka s jeho nahrávací společností podepsala smlouvu a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat.

Ve svých třiadvaceti má Rita za sebou vztahy s několika slavnými muži. Jejímu exotickému kouzlu podlehl třeba jediný muž z jinak ryze dámského klanu - Robert Kardashian, ale randila také s Brunem Marsem či Calvinem Harrisem. Momentálně je spojována se synem návrháře Tommyho Hilfigera Richardem, známým pod pseudonymem Ricky Hil jako rapper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám