Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V čekárnách na plastické chirurgii je neustále plno, ale některé dámy v nich nejspíš nikdy neuvidíme. Tyto celebrity se totiž mohou pochlubit bohatstvím, které je na první pohled odlišuje od konkurence.

V silikonovém věku jsou přírodní ňadra větších rozměrů stále vzácnější, a jejich majitelky moc dobře ví, jakými poklady byly obdařeny. Vnadné krásky totiž mají oproti svým méně obdařeným kolegyním velkou přednost, a na červeném koberci dokáží zaujmout i z několikametrové vzdálenosti.

Ukázkovým příkladem ženy, jíž plná ňadra zajistila slávu, je modelka Kate Upton (31), která svou prsní výbavou dokáže bodovat i s jinak nepevnou postavou. Její prsa se už objevila na titulce magazínu Sports Ilustrated i ve filmu Jedna za všechny.

Své zbraně umí plně využít i Kelly Brook (44), jejíž vnady patří na internetu k těm nejvyhledávanějším. Dílem přírody je také hrudník Kim Kardashian (43), který ovšem zůstává ve stínu jejího slavného pozadí.

Ani v hollywoodských kruzích není o ženy s napěchovanými dekolty nouze. Když na casting zavítají herečky Kat Dennings či Christina Hendricks, režisér se jim málokdy podívá do očí. V galerii najdete reprezentativní sedmičku celebrit, které mají opravdu co ukázat.

Která vnadná celebrita vás nejvíce zaujala?
Kelly Brook
23,8 %
Kim Kardashian
7,4 %
Katy Perry
7,5 %
Kat Dennings
5,4 %
Kate Upton
21,8 %
Christina Hendricks
5,5 %
Marissa Miller
28,6 %
Celkem hlasovalo 32857 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám