Hlavní obsah
Článek

Jedni ho milují, druzí nenávidí, pro jedny je vynikajícím fotbalistou a osobností ligy, pro druhé rozmazlený frajírek s nosem nahoru a bezcharakterní zrádce. Defenzivní záložník pražské Sparty a české fotbalové reprezentace Lukáš Vácha vzbuzuje vášně na všech stranách.

A není to zdaleka jen proto, že mu jako odchovanci pražské Slavie tluče srdce pro nesmiřitelného rivala z pražské Letné. Ač se u sešívaných vaří krev a naskakují pupínky při pouhé zmínce o Lukáši Váchovi, kterému nadávají do metrosexuálů a smějí se jeho culíčkům a módním kreacím, Vácha zůstává nad věcí a svým oponentům odpovídá výkony na hřišti.

Nedávno se prezentoval krásným gólem v zápase Evropské ligy proti Young Boys Bern a nechyběl ani v zápasech české fotbalové reprezentace proti Turecku a Kazachstánu.

Pravdou je, že v soukromí patří k velkým pohodářům, a navíc je to fešák, který už teď patří k velkým idolům dívek a žen. Obletovaný fotbalista si velmi potrpí na módu a účesy, což má společné s největším fotbalovým milovníkem módy Davidem Beckhamem.

Z talentovaného Lukáše Váchy tak nevyrostl jen skvělý fotbalista, který má našlápnuto k úspěšné fotbalové kariéře, ale i budoucí módní ikona. Ne nadarmo byl sparťanský defenzivní štít hostem Karla Šípa v pořadu Všechnopárty, kde se namísto fotbalu probírala móda, účesy, tetování a celková image fotbalistů.

Samotný fotbalista, jemuž neřekne nikdo jinak než "Vašoň" vypadal ve stylových brýlích nikoliv jako drsňák, který nejde pro žlutou kartu daleko, ale jako spořádaný student filozofie. On sám má ale samozřejmě na prvním místě fotbal.

„O módu se zajímám, ale určitě ne víc než o fotbal. Svět je veliký, takže se můžu inspirovat i jinými fotbalisty,“ míní. A pro fanynky máme na závěr ještě jeden dáreček. Na svého idola už nemusíte číhat před šatnami, ale jeho vysportovanou sexy postavu si vychutnejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám