Hlavní obsah
Článek

O Ladislavu Hruškovi (46) se vedou dlouhé diskuse, jedni ho milují, druzí ho viní z prznění kulinářského vkusu českého národa, navíc i z rozšiřování receptů, jak si zničit zdraví. Jinak je to ale v soukromí velký sympaťák. Proto možná překvapilo to, když se uraženě pustil do Filipa Sajlera, jednoho z Kluků v akci, kteří už léta představují na České televizi zajímavé recepty. „Nikdo ho nezná a na mně si ten Sajtler dělá jméno!“ neudržel Hruška nervy na uzdě.

K naštvání mu stačila jediná věta v rozhovoru Filipa v jedněch novinách. Redaktor se na závěr mladíka s bohatou kuchařskou minulostí (vařil i v lepších zahraničních restauracích) zeptal, co si o Hruškově vaření myslí. Sajler bezelstně odpověděl, že je šílené.

To si novácký kuchtík nenechal líbit a v dlouhatánské reakci, v které schválně komolil jeho jméno, dal najevo, kdo je tu teď slavnější.

„Kdo je to ten pan Sajtler? Kromě toho, že otevřel a zavřel asi dvě hospody… a dělá si reklamu na mém jménu v jeho PR (reklamních) článcích, aby se o tom vůbec někdo dozvěděl a přečetl si to, tak tomu říkám kluk v akci. Osobně pana Sajtlera neznám a na rozdíl od něj mu přeju v podnikání jen samé úspěchy. Vím, jak je těžké i lehké se do někoho strefovat. Ale pokud to, Filipe, vidíš jinak, můžeme pokecat,“ napsal na svou sociální síť Hruška a pozval kuchařského profesionála na svou autogramiádu, kterou má ve čtvrtek na stejném místě, kde Sajler otevřel novou restauraci.

„Strefuje se do mě v každém rozhovoru. Myslím, že jsem reagoval s grácií, nadhledem a vtipně,“ brání svou reakci Hruška. Později radši celé vyjádření i s mnoha překvapivě vůči němu negativními komentáři smazal. Prý byly některé nechutné a lidé se vzájemně uráželi.

Tíhu popularity, která na Hrušku padla, by neunesl ani mnohem silnější jedinec. Ale příště by to, milý Láďo, chtělo trochu odstup!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám