Hlavní obsah
Článek

Zachraň, co se dá, řekla si asi Mariah Carey (54) po svém nevydařeném startu turné Elusive Chanteuse Show po Asii a Oceánii. Premiéra v Tokiu z minulého týdne se nesla v duchu falešných tónů a intonačních chyb. Mnozí z fanoušků ji dokonce se vší úctou posílali do pěveckého důchodu. Odpoutat pozornost od hlasových nedostatků se tentokrát ve městě Čcheng-tu na jihozápadě Číny pokusila zpěvačka odvážným kostýmem, který jí však prokázal medvědí službu.

Vyšívaný korzet barvy champagne jí pěkně ladil se sukní, jenže Carey se za poslední týdny viditelně zaoblila, a tak se z délky mini stala ultra mini poté, co se sukně vykasala nahoru, když Mariah klečela na zemi. Diváci v prvních řadách navíc měli zřetelný výhled i na zpěvaččino spodní prádlo. Fotografie jejích smetanových kalhotek tak rovněž obletěly svět.

Mariah Carey je tak jen další ukázkou toho, jak těžký někdy bývá úděl celebrit, kterých se nikdo neptá, zda se na to cítí... Turné je turné a fanoušci si za své peníze žádají maximum. To ale ze sebe nyní dvojnásobná maminka procházející rozvodem s Nickem Cannonem bohužel nevymáčkne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám