Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bolavé tělo Hanky Křížkové (66) prošlo v poslední době náročnou revizí. Oblíbená zpěvačka podstoupila výměnu kyčelních a kolenních kloubů, po které následovala poměrně dlouhá rehabilitace. Nyní je zpěvačka, jak sama říká, doslova jako vyměněná a opět přijímá pracovní nabídky.

My jsme se s ní potkali na první čtené zkoušce muzikálu Mamma Mia!, kde se zhostí role jedné z kamarádek muzikálové Donny. Křížková se bude s Jaroslavou Kretschmerovou dělit o roli Rosie a je ráda, že jí budou jako jedné z mála odpuštěny náročné taneční scény, kterých je jinak v muzikálu přehršle.

„Choreografka nám vychází vstříc. My, které tam hrajeme Tanyu a Rosii, tak nám vychází vstříc s choreografií. My nejsme tanečnice a nemáme takovou paměť, ale snažíme se a doufáme, že to bude hezké,“ řekla nám Křížková, která dále uvádí: „Je to složitější v tom, že se mi složitě dělají otočky, snažím se jim vyvarovat.“

Svou práci přijímá Křížková jako určitou formu rehabilitace. „Každý pohyb je dobrý. Utvrzuje to pohyblivost. Člověk nemůže ležet, ale musí se naopak pohybovat. Já se snažím každý den chodit dva kilometry s hůlkami, abych měla náskok před muzikálem a měla fyzičku,“ říká odhodlaně Hanka Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám