Hlavní obsah
Článek

Nasazoval jí parohy a ztrapnil ji před celým národem. Josef Kokta, exmanžel Gabriely Partyšové (45), se po dlouhé době o své bývalce rozpovídal a my nestačili zírat. Přestože trvala na tom, že už syn Kristian nebude dál nosit jméno svého záletného tatínka a že nikdy nedopustí, aby se potkal s plodem jeho lásky s Ornellou Štikovou, Josef na ni pěje jen slova chvály!

„Pořád někdo řeší, jestli mi Gábina syna půjčuje, nebo nepůjčuje. Problém je ale u mě. Jsem nemocný, nemůžu se skoro hýbat, ale teď jsme se domluvili, že se s Kristianem konečně uvidím. S Gábinou si píšeme, všechno spolu řešíme a na to, jak jsem se k ní zachoval a jakou jí udělal ostudu, se ke mně ještě chová senzačně. Máme pohodový vztah,“ řekl Super.cz Kokta.

„I s tím, že se syn bude jmenovat jinak, jsem souhlasil. Chápu to, nemám s tím problém. Vždycky jsem chtěl, aby moje děti byly v klidu. A že Gábina řekla, že se Kristian s Quentinem nikdy nepotká? I po rozvodu s Alčou se Pepa s Álou neměli vidět s Kristianem, a nakonec se viděli,“ věří záletný Kokta v to, že všechno spraví čas.

„Gábina je pohodová ženská, mohla by být mnohem horší. Ta kampaň, která se po té nevěře rozpoutala, jí dost psychicky ublížila. Mám máslo na hlavě,“ uzavřel kajícně Kokta své povídání o exmanželce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám