Hlavní obsah
Článek

Před lety šla z role do role. Pak ale Alena Antalová (51) okusila kouzlo mateřství a stala se z ní továrna na děti. Nyní je brněnská herečka matkou čtyř potomků, což se pojí s jistou zodpovědností. Když tedy dostala nabídku účinkovat v muzikálu Mamma Mia!, nemohla si dovolit ji bezmyšlenkovitě přijmout, ale musela svolat rodinnou radu. „Mám čtyři malé děti. To jsou čtyři lidi, kteří beze mě musí fungovat," svěřila se nám na první čtené zkoušce muzikálu držitelka ceny Thálie za rok 1999.

S péčí o tři dcery a jednoho syna pomáhá Aleně manžel, švagrová, maminka a tchyně. Jejich názor byl tedy pro Antalovou zásadní. „Řekli, že to mám dělat," nechala se slyšet Alena, kterou její blízcí nahradí v péči o děti, budou děti vozit do školy, ze školy a na kroužky.

„Pro mě je na prvním místě rodina. Ta mě podporuje víc než já sama sebe. Raději bych byla doma," řekla Super.cz herečka a dále uvedla: „Nejvíc se bojím, jestli to zvládnu já bez nich. Myslím si, že doma to bude úplně v pohodě."

Přestože Antalová snáší odloučení od své rodiny velmi těžce, ví, že všechno zlé je pro něco dobré. „Každá maminka by měla mít povinné vypadnout jednou za čas od rodiny. Právě proto, aby se na ni ještě víc těšila," uzavřela naše povídání o rodinných povinnostech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám