Hlavní obsah
Článek

Osmaosmdesátiletý Hugh Hefner si díky svému jmění dopřál manželku, jakou by mu mohl závidět i o tři generace mladší muž. Majitel Playboye se i jako stařík denně probouzí do pohádkového světa, o němž většina pánů sní jen při listován jeho peprným magazínem.

Crystal Hefner (28) by vzhledem ke svým tělesným proporcím mohla mít za partnera jakéhokoliv muže, ale rozhodla se žít s dědečkem, který jí snad jednou odkáže své bohatství. Sexuální život, který patrně s téměř devadesátiletým manželem nebude příliš vášnivý, si tak jeho třetí žena kompenzuje sexy fotkami, jimiž se prezentuje na internetu.

Hugh moc dobře ví, že se pod nimi objevují komentáře mlsných obdivovatelů, ale jako znalec lidského chtíče nemá důvod k žárlivosti. Crystal se totiž v minulosti objevila na titulce Playboye, kde posloužila jako jedna z mnoha nahotin, jejichž cílem je prodat časopis těm, kteří v ložnici nemají tolik štěstí jako Hefner.

Sexy manželka mediálního magnáta ráda odhaluje tělo a ukazuje pevné křivky, jimiž svého „zralého“ manžela ohromila. Mnohem zajímavější by ovšem byl společný intimní snímek s mužem, se kterým se rozhodla vstoupit do manželského svazku.

Reklama

Další články

Načítám