Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy a vůbec celebrity a modelky obecně byly vždy inspirací pro zbytek žen z celého světa. Mají styl, jsou krásné s dokonalou figurou a vždy jim hádáme alespoň o 10 let méně. Většina žen touží udělat maximum, aby vypadala stejně, ne vždy však to maximum musí znamenat těžkou dřinu v posilovně a tvrdý životní režim. Většinou je za tajemstvím krásy celebrit moderní estetická medicína a několik triků vám prozradíme.

Nejmodernější liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za většinou křivek celebrit je liposukce. Ta nejoblíbenější, ale i nejmodernější, je laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po "vysátí" tuku sama vypne a přilne kůži zpět. Toto nám potvrdil i MUDr. Martin Molitor: "Na rozdíl od jiných liposukcí klienti u SlimLipo nejvíce oceňují její rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil nám primář Kliniky Yes Visage. SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života, a lze ji tak snadno utajit. A tají ji i mnoho českých celebrit. K těm, kdo se k liposukci SlimLipo přiznali, patří například Petr Kotvald nebo Michal David.

Botox ano, či ne?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Profesionální estetická dermatologie umí pomocí kvalitních výplní, plazmaliftingu, moderních niťových technik, případně zkušenou aplikací botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři - od jemných až po hluboké vrásky, propady a povadající místa v obličeji nebo naopak zakulacené tváře či podbradek. Stejně tak si umí poradit s nevýraznými rty, ztrátou jasných kontur v obličeji nebo kruhy pod očima. „Naším cílem není člověka přetvářet a stárnutí zastavit, to ani nelze. Smyslem je vrátit trochu čas zpět a projevy stárnutí oddálit. Vše s respektem k přirozenému vzhledu,” vysvětluje primářka MUDr. Monika Kavková, která je oblíbenou lékařkou mnoha českých krásek, které známe z televize.

Tolik přetřásaná prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa. A pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává ženám právě zvětšení nebo modelace prsou. „Nejen mezi celebritami, ale obecně je na naší klinice o úpravu prsou veliký zájem. Využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc nejen prsa, ale všechny změny by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoliv stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor.

Kam chodí české celebrity?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slova primáře Kliniky Yes Visage ostatně potvrzuje mnoho spokojených klientů i z řad známých osobností. Ty si zde takřka doslova podávají dveře. Mezi klienty této kliniky, která je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny u nás, patří například i Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová, Kateřina Brožová nebo třeba topmodelka Simona Krainová, o kterou klinika pečuje celkově už léta.

Proměna zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy dokonalý obličej nebo tvář bez vrásek, hubenou postavu nebo třeba nová prsa jako celebrity? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů. Soutěžte v podzimním kole o proměnu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám