Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková, která prý má po Patricii Solaříkové druhý největší zadek ze všech hereček seriálu Ulice, se opět zapojila do tvorby charitativního kalendáře s názvem Psí život, jenž už třetím rokem přispěje na péči o opuštěné psy. A vypadala úžasně, ať si každý, co chce, říká!

Tentokrát tým Anetu stylizoval do femme fatale a role jí sedla jako ulitá, především právě díky jejím ženským křivkám, kterými disponuje a ohromuje muže napříč věkovými kategoriemi.

Aneta je ovšem jen jednou z dvanácti dam, které se v kalendáři objeví. Dalšími jsou Anna Fixová, Andrea Kerestešová, Veronika Arichteva, Ilona Svobodová, Vilma Cibulková, Lenka Zahradnická, Míša Maurerová, Jana Bernášková, Ljuba Krbová, Míša Badinková a pochopitelně také organizátorka Patricie Solaříková, a už se proto nemůžeme dočkat dalších fotografií.

Výtěžek z kalendáře poputuje do tří útulků - do Modřan, Libně a Dogpointu. Předchozí dva ročníky pomohly pejskům částkou 120 000 korun.

Líbí se vám herečka v tomto stylingu?
Líbí se mi moc
74 %
Líbí, ale už jsem ji viděl/a hezčí
7,9 %
Nelíbí
18,1 %
Celkem hlasovalo 39742 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám