Hlavní obsah
Článek

Stále ještě manželka exhejtmana Petra Bendla (45) Tamara (48) poprvé promluvila o svém novém příteli, fešném podnikateli Romanu Hajabáčovi (34) a také o blížícím se rozvodu s manželem. Cítí se šťastně a doslova září.

Rozvodové řízení s bývalým hejtmanem stále probíhá. Zhruba do měsíce by měli být definitivně rozvedeni. Tamara již používá opět příjmení po svém druhém muži. "Je to kvůli synovi Matějovi (13), který má příjmení Kotval," vysvětlila Super.cz.

Zámožná podnikatelka Bendlová přijela do Karlových Varů jen s přítelem Romanem Hajabáčem. Přijeli den poté, co odjel její exmanžel Bendl s novou přítelkyní Petrou Filipovou. Hajabáč si do Varů přivezl nohu v sádře. Má natržený vaz kotníku. Úraz si přivodil při fotbale. I přes to si užívali ruku v ruce lázeňských procházek a vypadali velmi šťastně. Po návratu z Varů se chystají na společnou dovolenou. Poletí na Krétu.

Bendlová má z předchozích manželství dceru Danielu a syny Martina a Matěje. Hajabáč má z předchozího vztahu půlroční holčičku Iasmine. "Bylo pro mě nejdůležitější, aby si Roman sedl s mými dětmi. Rozumí si skvěle," dodala majitelka společnosti Carollinum.

Reklama

Další články

Načítám